Posted inIngrediente și condimentePosted on12/03/2017 Leurdă. 10 idei de Meatless Monday V-am promis multe Meatless Mondays verzi și ce ingredient ar putea fi mai potrivit pentru a începe această serie dacă nu leurda? Nu știu dacă […]Read more about "Leurdă. 10 idei de Meatless Monday"
Posted inDin călătorii, Unde sa manânci înPosted on10/03/2017 Ferma de sub Penteleu. Hrană curată. Recunosc. Am o slăbiciune pentru munte. Și când am citit despre “Ferma de sub Penteleu“, aflată chiar în coasta muntelui, am devenit instant curioasă. Și […]Read more about "Ferma de sub Penteleu. Hrană curată."
Posted inResursePosted on08/03/2017 Jurnalul navigatorului mîncău #55 (2-8 martie 2017) 8 martie! Cu răsunet: la mulți ani domnițe, la mulți ani conițe! Sărbătoriți cum se cuvine și nu încetați să luptați pentru drepturile voastre și, […]Read more about "Jurnalul navigatorului mîncău #55 (2-8 martie 2017)"
Posted inDin bucatarie, Ingrediente și condimentePosted on05/03/2017 Ouă. 10 idei de Meatless Monday Dacă tot a trecut fix un an de la ultimul articol de Meatless Monday, mi-am zis să revenim ușor la zilele de luni fără carne, […]Read more about "Ouă. 10 idei de Meatless Monday"
Posted inDin bucatariePosted on01/03/2017 Jurnalul navigatorului mîncău #54 (23 februarie-1 martie 2017) Alo? Alo!? Se-aude? Alo? Oameni buni, păi ce facem aici? Am rămas fără ton. Vorbim singuri? Fără drept de apel, specia cu aripioare albastre, care […]Read more about "Jurnalul navigatorului mîncău #54 (23 februarie-1 martie 2017)"
Posted inExperimente, VegetarienePosted on28/02/2017 Ce mare scofală?! Muntele oferă cui are răbdare o bucătărie a singurătății a cărei valoare e intrinsec legată de cultura de stână, și din care se mai poate […]Read more about "Ce mare scofală?!"