It’s alive
Minsu Kim, un artist cu multă imaginație, absolvent al Royal College of Art a creat o experiență culinară conceptuală în care mâncarea se mișcă pe […]
Pofta vine experimentând.
Minsu Kim, un artist cu multă imaginație, absolvent al Royal College of Art a creat o experiență culinară conceptuală în care mâncarea se mișcă pe […]
Orice restaurant care se (re)prezintă prin calitatea produselor oferite își schimbă meniul în funcție de sezon. Mugaritz (2 stele Michelin) e unul dintre ele, iar […]
O rețetă Misha Sukyas creată pentru FreshCotton – ravioli cu scoici, marijuana și frunze de damiana. Mai multe rețete aici. Get home & get baked […]
Electrolux Design Lab (laboratorul de design Electrolux) e un concurs anual pentru designeri de produs tineri care vin cu concepte de produse electrocasnice inovative și […]
Dopul de plută e probabil elementul cel mai înjurat al unei sticle de vin. De exemplu, aud că pentru cunoscători și pasionați, desfăcutul unei sticle […]