Linguri Curioase de martie

Luna asta marchează o premieră la Linguri Curioase. Desigur, n-o să vă spun acum care e, ca să nu stric surpriza celor care vor fi prezenți pe 16 martie.

Dar o să vă spun povestea meniului (care cuprinde, oricum, suficiente indicii și despre premiera mai sus-menționată). :) 

Inspirate din rețete care-ți lasă gura apă numai când citești ce conțin, preparatele de luna asta sunt gândite să ofere o doză de primăvară la purtător. Un starter aromat (Ottolenghi rings any bell?) și ușor deschide meniul, felul principal (Gordon Ramsay style) pune vita în valoare, iar desertul (adaptare personală a mai multor rețete), sper să fie, ca de obicei, la înălțimea așteptărilor.

Pentru că a început postul Paștelui, dar și pentru vegetarieni, variante de fel principal (pe bază de țelină, pudră de hribi și năut) și desert fără sos de mascarpone sunt disponibile la cerere.

De vinuri nu mai zic nimic, o să vă povestească suficiente Paharnicul.

Așadar vă aștept cu drag pe 16 martie, la ora 1pm, la Good Point, la brunch. Serbăm primăvara cu Linguri Curioase.

Nu uitați că locurile sunt limitate. Confirmați-le la unul dintre numerele de telefon sau la una dintre adresele de email din invitația de mai jos.

LCMartie2014

 

*photo credits – Collin Campbell, via Ottolenghi