Cu ce-am rămas din 2013. Retrospectivă

Anul trecut am comemorat momentul în prima săptămână din ianuarie, când deja ieșisem din aburii ultimelor zile de decembrie și văzusem zăpada la ochi mult mai aproape decât poate mi-aș fi închipuit.

2013 a început cu multă zăpadă și se termină în betoane, dar cu mult mai multe experimente, așa că a fost greu de ales doar câte o reprezentativă pentru fiecare lună în parte.

Sper să vă fie 2014 măcar la fel de viu ca 2013. La mulți ani memorabili! 

Ianuarie s-a întâmplat pe pârtie.

kitzsteinhornFebruarie a venit cu alegeri deserturi sănătoase.

lemon barsMartie cu trifecte. Și-așa e sezonul.

clatite de primavara thumbs

Aprilie s-a îndopat cu fier.

supa crema de urzici

Mai a fost la Dulce.

hostess cupcakes

Iunie s-a porcăit în mare parte cu chilli.

orez cu mazare si chilli 2

Iulie a descoperit ciocolata raw. Și supa de sparanghel cu trufe.

ciocolata raw 2

August a fost plin de salate.

salata de cuscus cu patrunjel  2

Și Septembrie a început similar. Și a continuat cu ciuperci.

salata de bulgur cu galbiori 4

Octombrie a marcat intrarea în sezonul supelor cremă. La un brunch cu Linguri Curioase.

supa cream de usturoi cu migdale

Noiembrie a fost cam leneș, și i s-a citit interculturalitatea pe față.

cuscus cu rodii branza de caju si menta2

Decembrie a configurat cea mai bună rețetă de cheesecake. Pentru cine nu crede, să dea o tură la CUIB.

cheesecake cu roscove

Decembrie a venit și cu suflu nou, adus de Simona. La mai mare!

One Comment

Leave a Reply