Vin la Dulce

Strigare cu C mare, pentru toți iubitorii de ciocolată.

Sâmbătă, 11 mai 2013, Grupul pentru Dialog Culinar va invită, începând cu ora 17:00, la magazinul Good Point, la o seară de sweets & wine pairing. După rețete originale ale bucătarilor sau după reinterpretări personale ale unor rețete clasice, dulciurile din meniu sunt toate gândite în jurul ciocolatei, ingredientul vedetă al evenimentului. 

VinlaDulceinvite

Dulciurile

  • Tartă cu blat de migdale și spumă de ciocolată cu chili (Dana de la Prăjiturici și alte dulciuri)
  • Ruladă de ciocolată neagră, mousse de ciocolată albă si jeleu de fructul pasiunii și portocală (Mihaela Ulman)
  • Parfe de ciocolată și cafea (Alice Albinuța)
  • Hostess cupcakes cu cremă de marshmallow, ganache de ciocolată și icing (varianta Adelicii)

Vinul

  • Sherry alb dulce | Nectar Pedro Ximenez, Gonzales Byass (Jerez, Spania)

Format eveniment
Participanții vor primi fișe de degustare și vor decide, prin vot secret, dulciurile care le-au placut mai mult și care asociere cu vinul este preferata lor. Voturile vor fi centralizate și va fi declarată câștigătoare rețeta și asocierea cu cele mai multe “Like-uri”.

Cost de participare: 65 lei/ persoană. Prețul include dulciurile și vinul.

Locuri limitate: 24 persoane.
Confirmări la: rezervari@goodpoint.com.ro sau 0741 261 423.