10 motive pentru care merg la Food Bloggers Conference

food bloggers conference

Pe 4 decembrie 2015 o să aibă loc Food Bloggers Conference Winter Edition, iar eu o să fiu acolo împreună cu adeliciana șefă Adela și cu o grămadă de bloggeri culinari și pasionați de gătit.

Food Bloggers Conference

M-am gândit că aș putea convinge și pe alții să meargă la acest eveniment care combină într-un mod apetisant gastronomia cu mediul online așa că am făcut o listuță cu motive, poate pe unele le împărtășiți și voi. 

 

  1. Pentru că am vrut să merg și la ediția din vară, dar atunci nu s-a putut ceea ce înseamnă că acum I double wish to go.
  2. Pentru că ediția de iarnă se anunță a fi bigger, better, cooler. Organizatorii vorbesc de un concept nou, mai multe idei și rețete de succes, mai multe gusturi și arome.
  3. Pentru că vreau să-i întâlnesc offline pe mulți dintre bloggerii culinari pe care îi citesc și cu care comunic online pentru preluarea rețetelor în articolele dedicate Meatless Monday.
  4. Pentru că vreau să mă las inspirată de prezentări cu informații utile și speakeri faini, cum au fost cei de până acum.
  5. Pentru că sigur o să am de unde fura ceva meserie (chiar dacă încă nu știu temele conferinței). De la alți bloggeri culinari, specialiști din industrie și mai ales fotografi, dacă or să fie (ceea ce îmi doresc pentru că, poate, există și pentru mine o șansă să învăț să fac poze decente.)
  6. Pentru că pot propune o temă și dacă va fi suficient de interesantă, are șansa să fie inclusă în programul conferinței.
  7. Pentru că principalul partener al Food Bloggers Conference 2015 este Lidl, iar eu sînt o admiratoare entuziasmată. O să ne bucurăm acolo și de Staropramen și de Häagen-Dazs (nom that!).
  8. Pentru că Adela a scris o emoționantă scrisoare de la #foodbloggers15 din vară, în care a vorbit de energia faină din sală, speakerii unul și unul și organizarea ireproșabilă.
  9. Pentru că sigur și ediția de iarnă o să fie fără reclamații și sugestii la capitolul organizare pentru că tot evensys se ocupă de eveniment.
  10. Pentru că e despre mâncare și asta ar trebui să fie suficient.

Acum cred că vrei și tu să mergi, așa e? Dacă încă nu te-ai înscris, cred că încă mai poți solicita o invitație. Ne vedem la București cu ”poftă mare și mintea larg deschisă” (citat din Adela, blogger acreditat la eveniment, da?).