Anul trecut am comemorat momentul în prima săptămână din ianuarie, când deja ieșisem din aburii ultimelor zile de decembrie și văzusem zăpada la ochi mult mai aproape decât poate mi-aș fi închipuit.
2013 a început cu multă zăpadă și se termină în betoane, dar cu mult mai multe experimente, așa că a fost greu de ales doar câte o reprezentativă pentru fiecare lună în parte.
Sper să vă fie 2014 măcar la fel de viu ca 2013. La mulți ani memorabili!
Ianuarie s-a întâmplat pe pârtie.
Februarie a venit cu alegeri deserturi sănătoase.
Martie cu trifecte. Și-așa e sezonul.
Aprilie s-a îndopat cu fier.
Mai a fost la Dulce.
Iunie s-a porcăit în mare parte cu chilli.
Iulie a descoperit ciocolata raw. Și supa de sparanghel cu trufe.
August a fost plin de salate.
Și Septembrie a început similar. Și a continuat cu ciuperci.
Octombrie a marcat intrarea în sezonul supelor cremă. La un brunch cu Linguri Curioase.
Noiembrie a fost cam leneș, și i s-a citit interculturalitatea pe față.
Decembrie a configurat cea mai bună rețetă de cheesecake. Pentru cine nu crede, să dea o tură la CUIB.
Decembrie a venit și cu suflu nou, adus de Simona. La mai mare!