Posted inDin bucatarie, Ingrediente și condimente, ResursePosted on17/10/2015 Cafea. 10 idei de Meatless Monday Dacă v-ați savurat flat white-ul/cappuccino/espresso de dimineață, cred că sunteți pregătiți pentru niște rețete îndrăznețe cu cafea. Probabil că vizualizați acest ingredient numai în băuturi […]Read more about "Cafea. 10 idei de Meatless Monday"
Posted inDin bucatarie, Ingrediente și condimente, ResursePosted on13/09/2015 Muscovado, de la A la Z Se pare că nu există numai zahăr tos și zahăr brun pe lumea asta. Dacă mă punea cineva până acum câteva zile să enumăr tipurile […]Read more about "Muscovado, de la A la Z"
Posted inDin bucatarie, Ingrediente și condimentePosted on11/06/2015 Ciresele de la A la U Bine am revenit în bucătăria Adelicii! Colegii mei v-au ținut ocupați, dar sper că v-a fost dor și de mine. M-am gândit să vă aduc […]Read more about "Ciresele de la A la U"
Posted inDin bucatarie, Ingrediente și condimentePosted on16/02/2015 Ce este kale Nici bine nu își făcuse kale puțină reclamă la noi că atunci când am cercetat tendințele gastronomice pentru 2015 deja nu mai era la modă. […]Read more about "Ce este kale"
Posted inIngrediente și condimentePosted on11/12/2014 Scortisoara de la A la Z Mi s-a făcut poftă de gustul și mirosul de scorțișoară, poate pentru că vine perioada sărbătorilor de iarnă, poate din alte motive, cert este că […]Read more about "Scortisoara de la A la Z"
Posted inIngrediente și condimente, Resurse, Știință și tehnologiePosted on04/11/2014 Tot ce vrei sa stii (sau nu) despre insecte comestibile Nu tot ce zboară se mănîncă. Mai sînt și săritoare. Intro E ceva în aer (și iarbă) și nu metaforic: sînt insectele. Anul trecut, un […]Read more about "Tot ce vrei sa stii (sau nu) despre insecte comestibile"