Linguri Curioase – ediția II

Despre Linguri Curioase vom mai vorbi (măcar o dată în fiecare lună), dar între timp am stabilit ultimele detalii pentru luna asta.  Așadar, împreună cu Paharnicul, te așteptăm duminică 18 noiembrie la brunch la Good Point, cu un meniu în care sărbătorim gustul tradițional, aromele neașteptate și surprizele culinare care ne fac viața puțin mai relaxantă și mai îmbietoare.

Starter:
Supă de dovlecei cu busuioc și creveți
Vin Michel Torino Sauvignon Blanc

Fel principal:
Berbecuț la cuptor cu fasole verde, sparanghel și vinaigrette
Vin Nemea Agiorgitiko Lafazanis

Desert:
Mascarpone speculoos
Sorbet de mure cu mentă
Vin Gewurztraminer Les Faîtières.

Cost: 50 lei/persoană.

Confirmări:

  • adela@adelicii.ro (0724-274.168)
  • razvan@paharnicul.ro (0744-588.570)
Cum evenimentul pilot a fost un mic succes, iar cei prezenți data trecută ne-au lăudat și la alții, cererile de rezervări au tot venit chiar dinainte să anunțăm meniul. Așa că dacă vrei să prinzi loc la Linguri Curioase, dă un semn degrabă.

2 Comments

Leave a Reply