Linguri Curioase | Aprilie 2015

confit de iepure

Sper că ați avut un Paște plin de voie bună, cu oameni dragi alături și o masă îmbelșugată.

Iar dacă sărbătoarea asta se împarte, de regulă, și cu treaba și cu dichisul și cu mâncatul, în special în familie, toate eforturile de pregătire și tot timpul petrecut între cuptor și aspirator merită răsplătit la dublu. Așa că duminică pe 19 aprilie, Linguri Curioase devine pretextul perfect pentru stat în jurul mesei și cu alți prieteni. 

Ca de obicei, vă așteptăm de la ora 1pm, la un brunch dedicat papilelor voastre gustative.

MENIU

Starter – platou cold cuts: crevete, somon, vânat, brânzeturi, roșii, busuioc, măsline, strugure + Cuvee Cabernet Sauvignon și Fetească Neagră Leat 6500, Crama M1, 2012
Fel principal – confit de iepure cu fistic, prune, parmezan, ruccola + Pinot Noir Kronos, Cramele Halewood, 2012
Desert – roesti de mere + Tămâioasă Românească, Cramele Halewood, Prahova Valley, 2013

Nu uitați că locurile sunt limitate și e important să le rezervați la unul dintre numerele de telefon sau la una dintre adresele de email din invitația de mai jos până vineri 17 aprilie. Invitația fără rezervări nu implică nici un fel de obligativitate de participare.

Variante vegetariene la meniu sunt disponibile la cerere (dacă e cazul, specificați preferința pentru meniul vegetarian în momentul rezervării). Până acum meniul vegetarian nu a fost divulgat în avans, dar de luna viitoare, toți cei înscriși la newsletterul de brunch vor primi meniul complet (inclusiv variantele vegetariene), ca un semn de mulțumire că sunteți în continuare, lună de lună, interesați, cu mintea deschisă și curioasă spre experiențe culinare alternative.

Vă aștept(ăm)!

linguri curioase aprilie 2015

 

*credite foto header: Good Point