Posted inDin bucatarie, ResursePosted on05/02/2014 Gazpacho, de la A la V Despre o supă rece, de vară, când roşiile sunt coapte frumos, vorbim azi? În plin ger de februarie? Păi ce altceva să ne aline sufletul […]Read more about "Gazpacho, de la A la V"
Posted inCronici și reviews, Din bucatariePosted on02/02/2014 Tuffli – cochetărie de cofetărie Unul dintre avantajele de a avea site cu și despre mâncare e faptul că aflu printre primii despre all the noms care se deschid (sau […]Read more about "Tuffli – cochetărie de cofetărie"
Posted inDin bucatarie, ResursePosted on30/01/2014 Ce este aflatoxina Astăzi, despre un subiect mai puţin yummy, dar destul de important: aflatoxina, despre care s-ar putea să vă mai amintiţi de anul trecut când vuiau […]Read more about "Ce este aflatoxina"
Posted inDin bucatarie, Ingrediente și condimentePosted on25/01/2014 Sfeclă. 10 idei de Meatless Monday Pentru ziua de luni care vine (am aderat la Meatless Monday, şi voi?), propun să ne înarmăm cu nişte sfeclă. Sfecla este o minune, aşa […]Read more about "Sfeclă. 10 idei de Meatless Monday"
Posted inDin bucatarie, Ingrediente și condimente, ResursePosted on22/01/2014 Ce este quinoa Quinoa în sus, quinoa în jos… Nu ştiu voi, dar eu aud tot mai des de ingredientul ăsta devenit de ceva vreme vedetă în bucătărie. […]Read more about "Ce este quinoa"
Posted inDin bucatarie, ResursePosted on11/01/2014 Frantzen Reloaded – ediția de iarnă 2014 Ce se mănâncă la alții iarna asta. De exemplu în Stockholm la Frantzen (2 stele Michelin).Read more about "Frantzen Reloaded – ediția de iarnă 2014"