Posted inDin bucatarie, Ingrediente și condimente, ResursePosted on02/06/2014 Căpșuni. 10 idei de Meatless Monday Pentru că m-a inspirat Adela cu spuma ei de căpşuni cu migdale şi ceva coacăze (să fie asta ideea 0). Şi pentru că acum sunt […]Read more about "Căpșuni. 10 idei de Meatless Monday"
Posted inDin bucatariePosted on15/05/2014 Femei chef ale momentului Anul ăsta, femeile chef au dominat Premiile James Beard, niște premii pretty big pentru excelență în tot ce ține de domeniul cuisine (un fel de […]Read more about "Femei chef ale momentului"
Posted inDin bucatariePosted on06/05/2014 Flori comestibile la îndemână Și cum îmi căutam eu inspirația cine știe pe unde pierdută, văd într-o zi, acum nu mult timp, pe pagina celor de la Slow Food […]Read more about "Flori comestibile la îndemână"
Posted inCronici și reviews, Din călătorii, Unde sa manânci înPosted on10/04/2014 Unde sa manânci în Istanbul Evident inspirat de comentarii pe facebook și întrebări la un pahar de ceva, articolul ăsta e în special pentru oamenii care vor niște referințe, fără […]Read more about "Unde sa manânci în Istanbul"
Posted inDin bucatariePosted on30/03/2014 Urzici. 10 idei de Meatless Monday Încă o luni fără carne, de data asta cu urzici. Pentru că pimăvara se poartă, pentru că sunt foarte foarte sănătoase (știu că ați mai […]Read more about "Urzici. 10 idei de Meatless Monday"
Posted inDin bucatariePosted on26/03/2014 Sosuri de bază în bucătărie Îmi doream de mult să scriu pe tema asta, dar ştiţi şi voi cum e când tot spui „de mâine…”. La Linguri Curioase de martie […]Read more about "Sosuri de bază în bucătărie"