Posted inDin bucatarie, ResursePosted on05/03/2014 Înlocuitori vegani pentru oua, unt si lactate Poţi avea nevoie de înlocuitori pentru ouă, unt şi lactate dintr-o grămadă de motive. După ce am ocolit o vreme subiectul ăsta pentru că nu […]Read more about "Înlocuitori vegani pentru oua, unt si lactate"
Posted inIngrediente și condimentePosted on21/02/2014 Ce este sriracha Aha!, mi-am spus eu după primul Google search, tu erai. Habar n-aveam ce e sriracha când a pomenit Adela de el, dar cum aş fi […]Read more about "Ce este sriracha"
Posted inCum să, Din bucatarie, ResursePosted on07/02/2014 Cum să faci iaurt acasă Nu prea ştiu om căruia să nu-i placă iaurtul sau cunosc câţiva, dar sunt nişte ciudaţi. Pentru că este foarte foarte bun şi e, aşa, […]Read more about "Cum să faci iaurt acasă"
Posted inDin bucatarie, ResursePosted on05/02/2014 Gazpacho, de la A la V Despre o supă rece, de vară, când roşiile sunt coapte frumos, vorbim azi? În plin ger de februarie? Păi ce altceva să ne aline sufletul […]Read more about "Gazpacho, de la A la V"
Posted inCronici și reviews, Din bucatariePosted on02/02/2014 Tuffli – cochetărie de cofetărie Unul dintre avantajele de a avea site cu și despre mâncare e faptul că aflu printre primii despre all the noms care se deschid (sau […]Read more about "Tuffli – cochetărie de cofetărie"
Posted inDin bucatarie, ResursePosted on30/01/2014 Ce este aflatoxina Astăzi, despre un subiect mai puţin yummy, dar destul de important: aflatoxina, despre care s-ar putea să vă mai amintiţi de anul trecut când vuiau […]Read more about "Ce este aflatoxina"