Top 50 cele mai bune restaurante în 2013

Ceremonia are loc la Guildhall în Londra și începe în 2 minute.

L.E.

49 din 50 chefs premiați sunt prezenți în sală.

Sustainable Restaurant Award – Narisawa, owner Yoshihiro Narisawa 

Top 50 restaurante în 2013

50. Central, Lima, Peru

49. Septime, Paris, France

48. Key, Sidney, Australia

47. French Laundry, USA

46. Mani, San Paolo, Brazilia

45. Geranium, Copenhaga, Danemarca

44. Asador, Spania

43. Mr. & Mrs. Bund, Shanghai, China

42. Schloss Schauenstein, Swiss Alps

41. Piazza Duomo Alba, Italia

Veuve Cliquot – Best Female Chef – Nadia Santini (owner & chef Dal Pescatore)

40. Combal.Zero, Italia

39. Bombana, Hong Kong

38. Restaurant Andre, Singapore

37. Villa Gioia, Portugalia

36. Amber, Hong Kong

One to watch awardTest Kitchen, Cape Town, South Africa by Luke Dale-Roberts

35. Oud Sluis, Olanda

34. Fäviken, Suedia

33. The Fat Duck, Bray, UK

32. Nahm, Bangkok, Tailanda

31. Biko, Mexico City, Mexic

Lifetime Achievement Award – Alain Ducasse

30. Aqua, Wolfsburg, Germania

29. Daniel, New York, USA

28. Mirazur, Sudul Franței

27.  Le Calandre, Rubano, Italia

26. Quique daCosta, Spania

25. Hof van Cleve, Belgia

24. St Germain Joel Robuchon, Paris

23. L’Astrance, Sudul Franței

22. Nihonryori Ryugyn, Tokyo

21. Attica, Melbourne, Australia

20. Narisawa, Tokyo, Japonia

19. Le Bernardin, New York, USA

18. Le Chateaubriand, Paris, Franța

17. Pujol, Mexico City, Mexic

16. L’Arpege, Paris

15. Alinea, Chicago, USA (by Grant Achatz)

14. Astrid y Gaston, Lima Peru (highest climber)

13. The Ledbury, London

12. Frantzén/Lindeberg, Stockholm, Suedia

11. Per Se, New York, USA

10. Vendôme, Germania

9. Steirereck, Viena, Austria

8. Arzak, San Sebastian, Spania

7. Dinner by Heston Blumenthal, Londra, UK

6. D.O.M., Sao Paolo, Brazilia (Alex Atala)

5. Eleven Madison Park, New York, USA

4. Mugaritz, San Sebastian, Spania

3. Osteria Francescana, Modena, Italia

2. Noma, Copenhaga, Danemarca

1.El Celler de Can Roca, Girona, Spania

One Comment

Leave a Reply