Linguri Curioase – ediția II [recapitulare]

Cum ziceam și cu altă ocazie, despre Linguri Curioase o să tot vorbim, așa că după fiecare brunch o să fac o mică recapitulare a evenimentului, recapitulare care sper să acopere parțial și din întrebările (pe care le primesc) legate de eveniment.

Așadar. Concluzii Linguri Curioase de noiembrie.

  • Au fost 23 de participanți (deși unul a lipsit până la urmă, noi l-am luat în calcul și i-am trimis pachețel acasă). Sper că i-a plăcut, în ciudat faptului că probabil mâncarea a ajuns la destinație rece, iar vinul cald.
  • Cu fiecare brunch, vom avea un guest cook (cu care decid meniul și care alege și pregătește un fel de mâncare). La ediția asta Aurelia a muncit la toate felurile, a făcut supă-cremă și desert spectaculos, nu doar speculoos.
  • Oamenii au auzit de Linguri Curioase și în alte orașe. Mai mult decât atât, au fost dispuși să sune, să rezerve și să vină la eveniment să vadă despre ce e vorba.
  • Alți oameni care au fost la evenimentul pilot ne-au recomandat prietenilor. Pe care i-au și adus de altfel la brunch.
  • Duminica e o zi de linișteală cu familia. Sau de venit la brunch în familie. Că Lingurile Curioase sunt o experiență pentru toată lumea – mari și mici deopotrivă.
  •  Am fost sold out și avem multe cereri pending pe decembrie. Deci facem ceva bine, iar comunitatea noastră mică se mișcă pe direcție ascendentă.
  • Am schimbat iar un fel din meniu (tot din cauză de ne-găsit ingrediente). Dar a ieșit un mistreț de zile mari și ne-am scos. :)
  • Am început să apărem în presa care contează. Adică ăia care vin și încearcă înainte să-și dea cu părerea.
  • Good Point people rule. Au avut încredere să lase bucătăria pe mâna mea de la început și țin minte treaba asta.
  • Am cei mai tari prieteni de pe planetă (you can hate me for that).

Atât pe luna asta. Ne vedem în decembrie.

Supă-cremă de dovlecei cu busuioc și creveți.
Mistreț cu piure de țelină și varză de Bruxelles
Mascarpone speculoos și (o variantă reinterpretată de) sorbet de mure cu mentă.

Mai multe poze sunt pe facebook.

Leave a Reply