Linguri Curioase | Decembrie 2014

N-am mai scris despre brunch de ceva vreme.

Anul ăsta a fost unul foarte aglomerat și am preferat să fac teste și să experimentez rețete în puținul timp liber pe care l-am avut. S-a văzut asta în lipsa postărilor despre Linguri Curioase lunare, dar cel puțin la nivel de feedback, e clar că am făcut ceva bine. Evenimentul merge înainte și cei înscriși pe lista de interesați primesc meniurile și detaliile despre brunch de fiecare dată în timp util. La fel și cine urmărește Adelicii pe facebook.

Cum însă nu vreau să treacă 2014 chiar de tot fără o mențiune despre asta (nu de alta, dar deja am început al treilea an de Linguri), hop și aici cu invitația la ultimul brunch de anul ăsta.

Rudolph ne-a dat dezlegare (his middle name is Nicholas), astfel încât, pe 7 decembrie, vă aștept la brunch. Rezervările-s deschise inclusiv până vineri, 5 decembrie. Ultimul meniu de 2014 este:

 

Starter

Supă cremă de rădăcinoase cu semințe de dovleac (bonus pâine cu maia, că am descoperit-o lately și-i too good not to share)

Vin Chardonnay, Domeniile Anastasia

 

Fel principal

Cotlet de porc cu morcovi caramelizați și romesco

Vin La Putere, Cabernet Sauvignon, Recaș, 2013

 

Desert

Banoffee pie

Vin Busuioacă de Bohotin, Averești, 2013

 

Un fel de Moș Nicolae + Moș Crăciun, varianta de happy-end pentru toată lumea.

Vegetarieni, I’m speaking to you, too, pentru că variante de meniu vegetariene sunt disponibile la cerere – acolo unde/dacă e cazul, specificați preferința pentru meniul vegetarian în momentul rezervării.

Nu uitați că locurile sunt limitate și e important să le confirmați la unul dintre numerele de telefon sau la una dintre adresele de email disponibile: adela[at]adelicii.ro sau razvan[at]paharnicul.ro .

Desigur, în caz că mai aveți întrebări, secțiunea de comentarii și datele de contact vă stau la dispoziție. Dacă nu, ne vedem duminica viitoare. :)

NewsletterLCDec2014