Linguri Curioase [aprilie]

Am văzut săptămâna trecută la Costăchel că Veuve Cliquot a numit-o pe Nadia Santini cea mai bună femeie chef din întreaga lume. Anunțul a venit la momentul oportun pentru că eram în studiu și cercetări de meniu pentru Linguri Curioase de aprilie, și am realizat că n-am avut încă un brunch (cu preponderență) italian.

Așa că în formula deja cunoscută, Paharnicul, Adelicii, plus un guest despre care am auzit că face deserturi ne-mai-po-me-ni-te vă invită duminică 14 aprilie, la ora 1pm la brunch, unde vom încerca să pătrundem vorba lui Massimo Bottura:

L’alimentazione non è matematica. È emozione.

Meniu:

Starter

Straciatella alla Romana (supa, nu înghețata) cu crostini
Vin alb | Crai Nou, Riesling, 2008, Dealu Mare (România)

Fel principal

Paste cu fructe de mare și sos Marinara
Vin rose sec | Prorogos, 2011, Lafazanidis (Grecia)

Desert

Torta di cioccolato 
Vin dulce | Nectar Pedro Ximenez (Spania)

Cost de participare: 65 lei/ persoană.

Fă-ți o rezervare din timp, pentru că locurile sunt limitate.

Rezervări: adela[at]adelicii.ro (0724.274.168) ; razvan[at]paharnicul.ro (0744.588.570)

Leave a Reply