Jurnalul navigatorului mîncău #49 (7-13 iulie 2016)

Extra! Extra! Pui prăjit! Puui prăjiit! Un reporter a pus mîna pe documente din toate timpurile, a înghițit în sec și a transmis povestea mai departe! Din mînă unsuroasă în mînă unsuroasă, cronicile puiului rumenit au ajuns pînă la noi! Full story! Read all about it!
Acum, psst, fii atent, fără treabă cu mîncarea: nu am putut sări peste link-ul ăsta care ne trimite la o mică listă de parcurs pentru a extrage aurul din diferite componente electronice. Dacă ai vrea să-ți schimbi bucătăria, acum e momentul să pregătești șurubelnițele.

O să intrăm puțin în teritoriul lui Sim și o să-i răpim cîteva lucruri despre CireȘe, de la C la Ș. Sînt sigur că ea a scris deja, mda, este materialul ăsta, dar poate că i-a scăpat cîte ceva bun de știut, dacă tot este sezon de cireșeală.

Independentul ne spune că o dietă de întreținere a stării de sănătate are succes în funcție de anumite gene. Ar trebui să ridicăm obeliscuri șoriceilor.

Viitorul e terifiant. Minți transferate calculatoarelor, sfîrșitul erei antibioticelor, ireversibilitatea schimbărilor de climă. Și nu va exista niciodată contact cu civilizații extraterestre și deliciile lor culinare (dacă nu sînt roboți care papă curent). Dacă mai adăugăm pe listă că ai noștrii roboți ca brazii vor ucide, în mod obișnuit, oameni și jderi, mie deja îmi tremură jumătate din coadă.

Da’ nu numai viitorul e terifiant, prezentul e și mai din cale-afară: nu se mai bate lumea pe motiv de rasism, xenofobie și exit-uri, ci, poftim, de la făcătoare de napolitane.

Și închei cu un „filmuleț absurd cu banane”. Că și-așa e foarte galben și cald săptămîna aceasta.

Pluta pînă data viitoare, ne-am înțeles?
Pa!

*imagine Pixabay