Posted inDeserturi, ExperimentePosted on07/01/2013 Fudge brownies Experimentul ăsta e dovada clară (dacă încă mai era nevoie de vreuna) că cele mai bunătăți ies din întâmplare. Sau atunci când nu vrei să […]Read more about "Fudge brownies"
Posted inDeserturi, ExperimentePosted on11/12/2012 Biscuiți cu migdale Mai întâi cred că e cazul să explic care-i treaba cu biscuiții de ovăz (că tot apar randomly în diverse experimente). Încă mai am leftovers […]Read more about "Biscuiți cu migdale"
Posted inDeserturi, ExperimentePosted on29/11/2012 Rețetă clatiteee (sau pe-acolo) Hai să fim serioși, cine nu știe să facă clătite deloc? Și cine nu are o rețetă proprie și un ingredient secret (more or less) […]Read more about "Rețetă clatiteee (sau pe-acolo)"
Posted inDeserturi, ExperimentePosted on22/11/2012 Prăjitură cu mere și unt de arahide Pentru când încep să se strice merele (sau alte fructe) prăjitura asta e potrivită. Nu e chiar cel mai rapid desert din lume, dar are […]Read more about "Prăjitură cu mere și unt de arahide"
Posted inDeserturi, ExperimentePosted on21/10/2012 Clafoutis cu merișoare și smochine Hoinărind pe la Kiss the Cook (mersi, Aurelia), am dat de rețeta de clafoutis cu merișoare, smochine (și porto) exact când aveam și eu fructe […]Read more about "Clafoutis cu merișoare și smochine"
Posted inDeserturi, ExperimentePosted on18/10/2012 Brioșe cu dovleac și buttercream Sau mai pe românește, brioșe cu dovleac și cremă de unt. Astea fost-au cele pe care le-am dus ca prim desert la Gustă Slow (huge […]Read more about "Brioșe cu dovleac și buttercream"