Posted inDeserturi, ExperimentePosted on17/12/2013 Prăjitură cu ciocolată albă Fiecare brunch de Linguri Curioase e pentru mine un prilej bun să testez și să adaptez rețete ca să mă decid pentru meniul final, cel pe […]Read more about "Prăjitură cu ciocolată albă"
Posted inDeserturi, ExperimentePosted on14/12/2013 Cheesecake cu roscove Unele rețete durează până se concretizează în ceva mai mult decât o idee frumoasă. Așa și cu cheesecake-ul ăsta, care a intrat în teste ca […]Read more about "Cheesecake cu roscove"
Posted inExperimente, VegetarienePosted on24/11/2013 Salată de cușcuș cu brânză de caju și rodii Unele experimente culinare sunt pretty self-explanatory, iar ăsta e unul dintre ele. Tocmai de asta amân de o săptămână nu mai țin minte când să […]Read more about "Salată de cușcuș cu brânză de caju și rodii"
Posted inExperimente, PastePosted on09/10/2013 Paste cu brânză din caju, sos roșu și busuioc Știa el Marco Polo ce știa când le-a adus italienilor paste din China. Și eu știu, și cu fiecare farfurie de paste pe care o […]Read more about "Paste cu brânză din caju, sos roșu și busuioc"
Posted inDeserturi, ExperimentePosted on08/10/2013 Prajitura cu ciocolata si pere (fara gluten) O prăjitură ușoară, delicioasă și de recomandat inclusiv celor cu intoleranță la gluten. Pentru că-i făr’de făină. Dar are în schimb o tonă de ciocolată […]Read more about "Prajitura cu ciocolata si pere (fara gluten)"
Posted inDeserturi, ExperimentePosted on01/10/2013 Prajitura cu pere Tot la cerearea publicului, iată și desertul de la Linguri Curioase din septembrie. E o prăjitură care e cu atât mai bună cu cât perele […]Read more about "Prajitura cu pere"