Posted inDin călătorii, Evenimente, Ingrediente și condimentePosted on31/10/2014 Salone Del Gusto & Terra Madre: Trikalinos Bottarga Pe principiul “Dacă nu merge Mahomed la munte, vine muntele la Mahomed”, cu ocazia Salone Del Gusto & Terra Madre am pus mâna pe câteva […]Read more about "Salone Del Gusto & Terra Madre: Trikalinos Bottarga"
Posted inDin bucatarie, Ingrediente și condimente, ResursePosted on02/06/2014 Căpșuni. 10 idei de Meatless Monday Pentru că m-a inspirat Adela cu spuma ei de căpşuni cu migdale şi ceva coacăze (să fie asta ideea 0). Şi pentru că acum sunt […]Read more about "Căpșuni. 10 idei de Meatless Monday"
Posted inIngrediente și condimentePosted on21/02/2014 Ce este sriracha Aha!, mi-am spus eu după primul Google search, tu erai. Habar n-aveam ce e sriracha când a pomenit Adela de el, dar cum aş fi […]Read more about "Ce este sriracha"
Posted inDin bucatarie, Ingrediente și condimentePosted on25/01/2014 Sfeclă. 10 idei de Meatless Monday Pentru ziua de luni care vine (am aderat la Meatless Monday, şi voi?), propun să ne înarmăm cu nişte sfeclă. Sfecla este o minune, aşa […]Read more about "Sfeclă. 10 idei de Meatless Monday"
Posted inDin bucatarie, Ingrediente și condimente, ResursePosted on22/01/2014 Ce este quinoa Quinoa în sus, quinoa în jos… Nu ştiu voi, dar eu aud tot mai des de ingredientul ăsta devenit de ceva vreme vedetă în bucătărie. […]Read more about "Ce este quinoa"
Posted inDin bucatarie, Ingrediente și condimente, ResursePosted on11/07/2013 Atenție la sarea în bucate Ăsta e magnetul pe care mi l-a adus Oana de la Orangerie de vreo lună. De când de altfel tot amân scrisul articolului ăstuia. (“Proactive” avea […]Read more about "Atenție la sarea în bucate"