Avocado pane

Prep time ingrediente

5 minute.

Cooking time

4 minute.

Nr. porţii

2 persoane.

Ingrediente

– avocado


– fistic, semințe de dovleac, făină de ovăz, făină de porumb


– ou


– sare, piper

Metodă

Pentru că mi-a mai rămas amestec de făină, semințe și fistic de la creveți, am mai adăugat o linguriță de coriandru în toată compoziția, am tăiat un avocado în felii de mărimea unor cartofi wedges, am dat feliile prin făină, ou și iar făină și le-am prăjit cam 2 minute pe fiecare parte. A ieșit un soi de avocado pane foarte bun, crocant pe exterior și moale în interior pe care l-am ronțăit cu un dressing făcut din 3 linguri de iaurt gras, puțin suc de lămâie și o mână bună de pătrunjel proaspăt, tăiat mărunt. Plus sare și piper după gust, că deh, parcă altu-i gustul când nu uităm să asezonăm mâncărurile, fie ele cât or fi de simple. S-aveți poftă!

Imagini

Avocado pane

Avocado pane

Avocado pane

Avocado pane