Avocado pane
Prep time ingrediente
5 minute.
Cooking time
4 minute.
Nr. porţii
2 persoane.
Ingrediente
– avocado
– fistic, semințe de dovleac, făină de ovăz, făină de porumb
– ou
– sare, piper
Metodă
Pentru că mi-a mai rămas amestec de făină, semințe și fistic de la creveți, am mai adăugat o linguriță de coriandru în toată compoziția, am tăiat un avocado în felii de mărimea unor cartofi wedges, am dat feliile prin făină, ou și iar făină și le-am prăjit cam 2 minute pe fiecare parte. A ieșit un soi de avocado pane foarte bun, crocant pe exterior și moale în interior pe care l-am ronțăit cu un dressing făcut din 3 linguri de iaurt gras, puțin suc de lămâie și o mână bună de pătrunjel proaspăt, tăiat mărunt. Plus sare și piper după gust, că deh, parcă altu-i gustul când nu uităm să asezonăm mâncărurile, fie ele cât or fi de simple. S-aveți poftă!