Posted inDeserturi, ExperimentePosted on07/01/2013 Fudge brownies Experimentul ăsta e dovada clară (dacă încă mai era nevoie de vreuna) că cele mai bunătăți ies din întâmplare. Sau atunci când nu vrei să […]Read more about "Fudge brownies"
Posted inDin bucatariePosted on05/01/2013 Le vin, la guerre Anul care a trecut s-a încheiat în stil Snatch, cu un dinte rupt, vin roșu și tuburi de cartușe, dar cum altfel am aprecia momentele […]Read more about "Le vin, la guerre"
Posted inDiverse, ExperimentePosted on29/12/2012 Salată de cartofi cu icre Sau ce se mai găsește și gătește la restaurantele cu stele Michelin, pentru că de la unul dintre ele vine rețeta pentru salata asta. Via […]Read more about "Salată de cartofi cu icre"
Posted inExperimente, VeganePosted on21/12/2012 Tăiței de orez cu legume crocante Prep time ingrediente 10 minute. Cooking time 15 minute. Nr. porţii 2 persoane. Ingrediente tăiței de orez (jumătate de pachet pentru 2 porții) un dovlecel […]Read more about "Tăiței de orez cu legume crocante"
Posted inCronici și reviews, Din bucatarie, EvenimentePosted on17/12/2012 Linguri Curioase de Crăciun [follow-up] Deși zăpada și viscolul i-a blocat pe unii în nămeți, noi ne-am petrecut de minune la brunch. Și dacă tot l-am încheiat în stil mare, […]Read more about "Linguri Curioase de Crăciun [follow-up]"
Posted inDin apa, Experimente, VeganePosted on13/12/2012 Supă de linte roșie În mod normal nu scriu rețete de mâncăruri care iau timp mai lung de pregătire. Dar supa de linte roșie merită să fie una dintre […]Read more about "Supă de linte roșie"