Posted inExperimente, VegetarienePosted on03/02/2016 Colțunași cu brânză de capră, salvie și dovleac Ți-am zis de nenumărate ori că aș putea să renunț la foarte multe dintre ingredientele cu care se gătește în general în bucătării mai mult sau […]Read more about "Colțunași cu brânză de capră, salvie și dovleac"
Posted inEvenimentePosted on02/02/2016 Picnic Adelicii team & friends la final de 2015 Ca niște adevărați foodies în căutare de experiențe și experimente culinare inedite, am încheiat anul trecut editorial pe picnic mode, cu o ieșire în grădina […]Read more about "Picnic Adelicii team & friends la final de 2015"
Posted inDin bucatariePosted on31/01/2016 Comfort food preferat când ești răcit. Sondaj printre bloggerii culinari Ce te consolează când zaci în pat răcit și nimic nu pare să îți calmeze durerile de gât, de cap și febra și mucii și […]Read more about "Comfort food preferat când ești răcit. Sondaj printre bloggerii culinari"
Posted inResursePosted on28/01/2016 Jurnalul navigatorului mîncău #39 (21-27 ianuarie 2016) Stai! Ia pune mouse-ul ăla ușurel pe măsuța de colo. Așa, și celălalt mouse, la fel de ușor și la vedere. (Nu, trebuie să ies […]Read more about "Jurnalul navigatorului mîncău #39 (21-27 ianuarie 2016)"
Posted inResursePosted on21/01/2016 Jurnalul navigatorului mîncău #38 (14-20 ianuarie 2016) Mă rog, salut. Mda, se pare că în ultima vreme sîntem cu toţii mai triști și mai posaci. Ca să nu zic morocănoși. Ca să […]Read more about "Jurnalul navigatorului mîncău #38 (14-20 ianuarie 2016)"
Posted inExperimente, VeganePosted on18/01/2016 Dhal vegan cu linte Unii vara nu dorm, alții iarna nu scriu. C-așa-i, nu te pui cu talentul și inspirația nimănui. Dar după o vacanță de snowboard și de mâncat […]Read more about "Dhal vegan cu linte"