Picnic Adelicii team & friends la final de 2015

Ca niște adevărați foodies în căutare de experiențe și experimente culinare inedite, am încheiat anul trecut editorial pe picnic mode, cu o ieșire în grădina botanică din Iași. După ce cu o zi înainte termometrele arătau 15 grade Celsius, nu ne-am închipuit că 24 de ore mai târziu va fi o zi cu -7 grade la purtător.

Frigul pătrunzător și vântul demn de știri senzaționale ne-au demonstrat din nou irelevanța planurilor de acasă în contextul realității din oraș. Așa că am decis să “embrace the weather” și să go with it either way.

Nu s-au întâmplat fețe de masă albe și nici minimalism culinar studiat, dar s-au nimerit o masă improvizată dintr-o cutie de lemn, care servește la păstrat legume dar și ca props pentru poze, diverse adelicioșenii rapide și ceva porcăieli cu brânză că nu se poate fără, bubbly și mulled wine, precum și-un pulled veal în ceaun de fontă de-a stat June în coadă.

E drept, au fost necesare aproape 2 luni după, ca să ne dezghețăm complet și să ne revenim suficient cât să finalizăm clipul. Însă experiența asta, spontană, naturală, autentică va rămâne în istoria noastră colectivă.

Sunt recunoscătoare pentru că știu așa oameni și câini.
Asta suntem, cu asta defilăm. Vizionare plăcută.

//
Oscaruri:

Iustin Șurpănelu, visual boss

Adu, Cornell, Ioana, Irene, Sim, Stepan – oameni
Fram, June aka Desdemona – câini

Muzica:
Alt J – Every Other Freckle