Pachețele de primăvară în 3 feluri

Prep time ingrediente

15-20 minute.

Cooking time

20 minute.

Nr. porţii

2-4 persoane.

Ingrediente

  • 1 avocado
  • 1 conserva de naut
  • 1 gogosar în oțet
  • 1 salată verde
  • 1/2 ceapă roșie
  • o mână de pătrunjel proaspăt
  • oțet
  • ulei de măsline
  • sare (sau sos de pește)
  • coriandru boabe
  • piper negru
  • piper roșu
  • foi de orez

Metodă

Am tocat mărunt ceapa roșie, salata, pătrunjelul și gogoșarul în oțet.

Într-un bol, am făcut piure din năut, avocado și o lingură de boabe de coriandru, după care am adăugat ceapa roșie și am încorporat-o să omogenizez. Cu puțin sos de pește și piper proaspăt râșnit i-am dat și aroma pe care o doream.

Într-un alt bol am pus salata verde, pătrunjelul și gogoșarul, le-am amestecat și le-am dat gust cu oțet, ulei de măsline, sos de pește și piper negru.

Apoi am trecut la asamblat pachețelele. O foaie de orez (umezită pe ambele părți cu puțină apă cu oțet și condimente rămase de la gogoșar), o lingură sănătoasă de piure și una de salată. Rulat, împachetat, terminat varianta 1. Rawmness.

Uns un vas termorezistent cu ulei de susan. Ordonat câteva pachețele raw în vas. Băgat la cuptor la 180 de grade 20 de minute (din care ultimele 5 pe ventilație). Terminat varianta 2.

Pus ulei de fistic într-o tigaie. Prăjit 2 pachețele raw câte 2-3 minute pe fiecare parte la foc mare. Terminat varianta 3.

De departe, mie mi-a plăcut cel mai mult varianta raw. Data viitoare o să folosesc o ceapă întreagă, că am simțit nevoia de mai multă. Și poate adaug și-un dip dulce-acrișor, că azi mi-a fost lene.
S-aveți poftă.

Imagini

Pachetele de primavara ingrediente

Pachetele de primavara raw

Pachetele de primavara raw

Pachetele de primavara raw

Pachetele de primavara la cuptor

Pachetele de primavara prajite

Pachetele de primavara in 3 moduri