Linguri Curioase de toamna

Am revenit din vacanță cu brunch-ul de duminica trecută, de pe 22. Ca de obicei, la Good Point. Eveniment sold out încă de pe 17.

În câteva cifre:

  • 24 de oameni mari
  • 1 om mic
  • 3 harnici la bucătărie
  • 1 harnic responsabil cu vinurile
  • meniu cu 3 preparate asortate toamnei (și variante pentru vegetarieni) – pungy starter, hearty main course, light desert
  • 3 vinuri asociate
  • 5 ore de somn în 3 zile 

Linguri Curioase este despre voi și despre noi deopotrivă. Despre faptul că mâncarea înseamnă și altceva decât ceafă cu cartofi prăjiți, iar deserturile nu-s doar o masă de clătite, papanași și înghețată. Se pot diversifica oricând, dacă există interes și deschidere. Mulțumesc tuturor. Ne (re)vedem cu unii, prima dată cu alții, luna viitoare.

Aperitiv de toamnă
Aperitiv de toamnă

 

Aperitiv de toamnă, ciupercă umplută, murături cu sos de muștar și turmeric, bacon, unt aromatizat, chutney de roșii cu mere și stafide.
Aperitiv de toamnă, ciupercă umplută, murături cu sos de muștar și turmeric, bacon, unt aromatizat, chutney de roșii cu mere și stafide.

 

Ciupercă la cuptor, umplută cu brânză cu mucegai și nuci
Ciupercă la cuptor, umplută cu brânză cu mucegai și nuci

 

Dovleac umplut
Dovleac umplut

 

Fel principal - dovleac umplut cu cârnați cu nucă, merișoare, mere și garnitură de cușcuș
Fel principal – dovleac umplut cu cârnați cu nucă, merișoare, mere și garnitură de cușcuș

 

Dovleac umplut
Dovleac umplut

 

Desert - prăjitură cu pere
Desert – prăjitură cu pere

 

Prăjitură cu pere, aromată cu tonka.
Prăjitură cu pere, aromată cu tonka

 

One Comment

Leave a Reply