Linguri Curioase cu temă marină
Duminică 13 ianuarie, începând cu orele 13 (I see a pattern here), Adelicii și Paharnicul te așteaptă iar în atmosfera prietenoasă de la Good Point pentru primul brunch de Linguri Curioase din 2013. Avem un meniu marin, (numai bun după tot porcul consumat de sărbători), asociat cu o mini verticală de rosé care se potrivește de minune cu felurile de mâncare.
Aperitiv
Chifteluțe de peşte cu sos roşu; Potato skins cu icre de Manciuria
Vin rose sec | Caloian Roze 2011, Oprișor
Fel principal
Somon în crustă (de quinoa cu coriandru) și garnitură de linte roşie
Spumant brut rose | Cava Brut Rosat, Castellroig (Spania)
Desert
Panna cotta cu rodii
Vin rose demisec | Domenii Busuioaca de Bohotin 2011, Cotnari
Cost de participare: 65 lei/ persoană.
După evenimentele de până acum, cererile de rezervări au tot venit. Așa că dacă vrei să prinzi loc la Linguri Curioase, dă un semn degrabă.
Confirmări: adela[at]adelicii.ro (0724-274.168) ; razvan[at]paharnicul.ro (0744-588.570)