Cum sa-ti faci sangria acasa

Foarte simplu. Și partea tare e că nici măcar nu ai nevoie de pretextul unei petreceri pentru asta. Căldura verii e un motiv suficient de bun să iei o pauză și să-ți faci sangria acasă.

Pe scurt ai nevoie de: 

  • o carafă (fie, merge și o damigeană, vara-i grea)
  • un mix de fructe: pepene roșu/galben , struguri, lime și/sau lămâie, fructe de pădure, kiwi, portocale
  • o sticlă de vin roșu, sau una de alb (nici c-un rose nu mi-ar fi rușine)
  • 1/2 cană de rom sau brandy
  • 1/2 cană de suc de portocale, lămâi sau rodii
  • apă, ceai (ar mai fi și ceva variante dubioase de băuturi cu bule dar mie nu-mi sună bine niciuna)
  • jalapeno, mentă, rozmarin, ghimbir, busuioc și gheață pentru servire
  • pahare

Pe lung, vezi detalii pas cu pas în infograficul de mai jos.

Mix, match & drink (but don’t drive) după gust și preferințe individuale.

the-anatomy-of-sangria_51c23675802d3

via Visually