Posted inExperimente, VegetarienePosted on09/02/2013 Bibimbap Vegetarian Bibimbap e un dish de semnătură pentru bucătăria coreeană. Înseamnă “amestec de orez” și se poate servi rece sau fierbinte. Am adaptat și eu o […]Read more about "Bibimbap Vegetarian"
Posted inDiverse, Experimente, VegetarienePosted on09/02/2013 Varză de Bruxelles în bere brună De reținut, pentru că am un feeling că rețeta asta o să dea lovitura în anumite cercuri. (Ahem, bacon lovers out there, I’m talking to […]Read more about "Varză de Bruxelles în bere brună"
Posted inExperimente, VegetarienePosted on08/02/2013 Piure de cartofi și păstârnac cu camembert Prep time ingrediente 5 minute. Cooking time 10 minute. Nr. porţii 2 persoane. Ingrediente 2 cartofi o bucățică de camembert 2 căței de usturoiRead more about "Piure de cartofi și păstârnac cu camembert"
Posted inExperimente, VegetarienePosted on08/02/2013 Sandviș cu zucchini și feta Prep time ingrediente 5 minute. Cooking time 3 minute. Nr. porţii 2 persoane. Ingrediente 4 felii de paine brânză (de care ai prin frigider, eu […]Read more about "Sandviș cu zucchini și feta"
Posted inExperimente, Paste, VegetarienePosted on08/02/2013 Tăiței picanți cu broccoli Experimentul ăsta e un mix delicios (fusion cuisine, anyone?) între arome asiatice (de la sosul de soia), bucătărie sud-americană (ardeii iuți și chilli) și clasicele […]Read more about "Tăiței picanți cu broccoli"
Posted inDeserturi, ExperimentePosted on07/02/2013 Lemon Bars Din seria deserturilor de care nu te poți sătura, azi avem prăjiturele cu lămâie și blat cu fulgi de ovăz. Sunt foarte bune și merg de […]Read more about "Lemon Bars"