Posted inDin călătorii, Unde sa manânci înPosted on31/03/2014 Un prânz la Çiya (Sofrasi) Sau motivul principal pentru care aș mai zbura o dată până la Istanbul. Am auzit prima oară de Çiya într-un schimb de mailuri cu Cenk Sonmezsoy […]Read more about "Un prânz la Çiya (Sofrasi)"
Posted inDin bucatarie, ResursePosted on05/03/2014 Înlocuitori vegani pentru oua, unt si lactate Poţi avea nevoie de înlocuitori pentru ouă, unt şi lactate dintr-o grămadă de motive. După ce am ocolit o vreme subiectul ăsta pentru că nu […]Read more about "Înlocuitori vegani pentru oua, unt si lactate"
Posted inCum să, Din bucatarie, ResursePosted on07/02/2014 Cum să faci iaurt acasă Nu prea ştiu om căruia să nu-i placă iaurtul sau cunosc câţiva, dar sunt nişte ciudaţi. Pentru că este foarte foarte bun şi e, aşa, […]Read more about "Cum să faci iaurt acasă"
Posted inDin bucatarie, ResursePosted on05/02/2014 Gazpacho, de la A la V Despre o supă rece, de vară, când roşiile sunt coapte frumos, vorbim azi? În plin ger de februarie? Păi ce altceva să ne aline sufletul […]Read more about "Gazpacho, de la A la V"
Posted inDin bucatarie, ResursePosted on30/01/2014 Ce este aflatoxina Astăzi, despre un subiect mai puţin yummy, dar destul de important: aflatoxina, despre care s-ar putea să vă mai amintiţi de anul trecut când vuiau […]Read more about "Ce este aflatoxina"
Posted inResursePosted on24/01/2014 Food trends în 2014 În retrospectiva pe 2013, Adela îşi exprima dorinţa ca 2014 să fie măcar la fel de viu ca anul trecut. Din ce citesc eu, despre […]Read more about "Food trends în 2014"