Momente culinare: Zell-am-See/Kaprun
Când îl trage inima spre vacanță de iarnă activă, românul merge în Austria. Se dă pe placă, sau pe schiuri (în funcție de preferințe), își mai face o poză nouă de profil de facebook și cam atât la nivel vizual, ca să nu consume timp prețios cu pozat în loc de alunecat.
Din seria “been there, done that”, pozez obsesiv aproape tot ce se mănâncă la masa la care stau, și asta am făcut și-n Austria, unde și la restaurante de 4 stele, și la 3000 de metri și la împinge tava, meniurile sunt diverse (au inclusiv specialități vegetariene și sunt specificate sursele ingredientelor lângă numele bucătarilor), cu porții astronomice, delicioase și cu servire ireproșabilă.
Le pun aici pentru că cele mai multe dintre ele sunt (relativ) ușor de reinterpretat și s-ar putea să servească drept inspirație și pentru alți experimentaliști în bucătărie.
Așadar seria culinară Zell-am-See și Kaprun.