Strigare cu C mare, pentru toți iubitorii de ciocolată.
Sâmbătă, 11 mai 2013, Grupul pentru Dialog Culinar va invită, începând cu ora 17:00, la magazinul Good Point, la o seară de “sweets & wine pairing”. După rețete originale ale bucătarilor sau după reinterpretări personale ale unor rețete clasice, dulciurile din meniu sunt toate gândite în jurul ciocolatei, ingredientul vedetă al evenimentului.
Dulciurile
- Tartă cu blat de migdale și spumă de ciocolată cu chili (Dana de la Prăjiturici și alte dulciuri)
- Ruladă de ciocolată neagră, mousse de ciocolată albă si jeleu de fructul pasiunii și portocală (Mihaela Ulman)
- Parfe de ciocolată și cafea (Alice Albinuța)
- Hostess cupcakes cu cremă de marshmallow, ganache de ciocolată și icing (varianta Adelicii)
Vinul
- Sherry alb dulce | Nectar Pedro Ximenez, Gonzales Byass (Jerez, Spania)
Format eveniment
Participanții vor primi fișe de degustare și vor decide, prin vot secret, dulciurile care le-au placut mai mult și care asociere cu vinul este preferata lor. Voturile vor fi centralizate și va fi declarată câștigătoare rețeta și asocierea cu cele mai multe “Like-uri”.
Cost de participare: 65 lei/ persoană. Prețul include dulciurile și vinul.
Locuri limitate: 24 persoane.
Confirmări la: rezervari@goodpoint.com.ro sau 0741 261 423.