Salată de cușcuș cu brânză de caju și rodii
Unele experimente culinare sunt pretty self-explanatory, iar ăsta e unul dintre ele. Tocmai de asta amân de o săptămână nu mai țin minte când să pun rețeta pe site, dar în același timp mă gândesc că și rețetele super-simple merită un loc aici, mai ales dacă preparatul final e taste blowing.
Și da, știu că i se spune corect couscous, let’s get this over with.
So, în 2 timpi și 3 mișcari – brânză de caju, cușcuș și rodii, asezonate și asortate cu unt, sare, piper și mentă.
Prep time ingrediente
10 minute.
Nr. porții
2 persoane.
Ingrediente
- brânză de caju (să tot fi fost vreo 200g)
- cușcuș
- semințe de la o rodie
- unt
- sare
- piper
- mentă
Metodă
Cușcușul l-am pregătit separat. Câteva minute la umflat într-un bol cu apă fierbinte și puțin ulei de măsline. Brânză de caju mai aveam de când cu pastele astea.
Am turnat toate ingredientele într-un bol. Proporțiile le-am stabilit din ochi, pe principii estetice și preferințe personale. Also, și pentru că nu mai aveam foarte multă brânză de caju.
Gustul l-am reglat tot după preferințe (adică fiecare și-a pus câtă sare și cât piper a vrut).
Foamea am oprit-o după o porție jumătate.
Enjoy!