Salată de cușcuș cu brânză de caju și rodii

Unele experimente culinare sunt pretty self-explanatory, iar ăsta e unul dintre ele. Tocmai de asta amân de o săptămână nu mai țin minte când să pun rețeta pe site, dar în același timp mă gândesc că și rețetele super-simple merită un loc aici, mai ales dacă preparatul final e taste blowing.

Și da, știu că i se spune corect couscous, let’s get this over with.

So, în 2 timpi și 3 mișcari – brânză de caju, cușcuș și rodii, asezonate și asortate cu unt, sare, piper și mentă.

Prep time ingrediente

10 minute.

Nr. porții

2 persoane.

Ingrediente

  • brânză de caju (să tot fi fost vreo 200g)
  • cușcuș
  • semințe de la o rodie
  • unt
  • sare
  • piper
  • mentă

Metodă

Cușcușul l-am pregătit separat. Câteva minute la umflat într-un bol cu apă fierbinte și puțin ulei de măsline. Brânză de caju mai aveam de când cu pastele astea.

Am turnat toate ingredientele într-un bol. Proporțiile le-am stabilit din ochi, pe principii estetice și preferințe personale. Also, și pentru că nu mai aveam foarte multă brânză de caju.

Gustul l-am reglat tot după preferințe (adică fiecare și-a pus câtă sare și cât piper a vrut).

Foamea am oprit-o după o porție jumătate.

Enjoy!

Imagini

Salata de cuscus cu rodii

Cuscus cu branza de caju si rodii