Mini-frigărui de legume
Prep time ingrediente
10 minute.
Cooking time
20 minute.
Nr. porţii
2 persoane.
Ingrediente
- 1 zucchini
- 2 roșii (medii ca mărime)
- 1 ardei gras
- 2 ardei iuți
- parmezan
- sare
- piper
- scobitori
Metodă
Am pus cuptorul la preîncălzit la 190 de grade și m-am apucat de tăiat legumele felii, apoi le-am sărat, pipărat și aranjat în mini-frigărui pe scobitori, ca nu mai aveam țepușe. Chiar înainte să le bag la cuptor, m-am gândit că puțin parmezan nu strică, așa că am adăugat puțin pe deasupra.
Parmezanul s-a topit și a intrat în legume în cele 20 de minute cât au stat în cuptor, iar bucățelele de ardei iute le-au dat puțină pișcătură, cât să fie de aromă. Mai simplu de atât nu se poate. Cu atât mai mult cu cât frigăruile se pot face cu orice fel de legume aveți în frigider.
S-aveți poftă!