Posted inExperimente, VegetarienePosted on11/08/2015 Păstăi cu smântână, usturoi și cimbru În doi timpi și trei mișcări, ar putea fi continuarea descrierii acestui preparat, care nici măcar nu-i o rețetă, e o amintire din copilărie, când […]Read more about "Păstăi cu smântână, usturoi și cimbru"
Posted inDeserturi, Experimente, VeganePosted on05/08/2015 Prăjitură vegană cu corcodușe și lavandă Săptămâna trecută am primit corcodușe. Și nu doar o dată, ci de două ori în aceeași zi. Coapte, zemoase, dulci, am ronțăit la ele toată ziua. […]Read more about "Prăjitură vegană cu corcodușe și lavandă"
Posted inDeserturi, Experimente, VegetarienePosted on22/07/2015 Cupcakes cu Guinness (si alune si ce mai vreti voi) Știți vorba aia cu vinul și doamnele? Că merg împreună ca ciocolata topită cu căpșuni? Acum o știți. Well, or fi mergând tocurile bine cu […]Read more about "Cupcakes cu Guinness (si alune si ce mai vreti voi)"
Posted inDeserturi, Experimente, VegetarienePosted on20/07/2015 1 aluat semi-integral, 2 tarte cu fructe (partea a II a) Azi ne ocupăm de o altă variantă de tartă cu fructe, pe care eu am făcut-o cu corcodușe și câteva coacăze uitate în frigider, dar […]Read more about "1 aluat semi-integral, 2 tarte cu fructe (partea a II a)"
Posted inDeserturi, Experimente, VegetarienePosted on13/07/2015 1 aluat semi-integral, 2 tarte cu fructe (partea I) Nu-i așa că și voi faceți mereu aluat de tartă la cantitate? Se menține bine la frigider câteva zile, iar modelul ăsta de pâte brisée […]Read more about "1 aluat semi-integral, 2 tarte cu fructe (partea I)"
Posted inExperimente, Vegane, VegetarienePosted on10/07/2015 Dovlecei umpluti, la cuptor Dovleceii sunt legume puțin pretențioase și disponibile o perioadă lungă din an. La furnizorul meu care nu “ajută cu pesticide” creșterea, găsesc din iunie devreme […]Read more about "Dovlecei umpluti, la cuptor"