Posted inDiverse, Experimente, VeganePosted on23/10/2012 Supă de usturoi cu migdale Pentru că usturoiul crud îmi dă dureri de stomac, dar e bun să taie răcelile în fașă, m-am gândit la supa asta ca la o […]Read more about "Supă de usturoi cu migdale"
Posted inDeserturi, ExperimentePosted on21/10/2012 Clafoutis cu merișoare și smochine Hoinărind pe la Kiss the Cook (mersi, Aurelia), am dat de rețeta de clafoutis cu merișoare, smochine (și porto) exact când aveam și eu fructe […]Read more about "Clafoutis cu merișoare și smochine"
Posted inDeserturi, ExperimentePosted on18/10/2012 Brioșe cu dovleac și buttercream Sau mai pe românește, brioșe cu dovleac și cremă de unt. Astea fost-au cele pe care le-am dus ca prim desert la Gustă Slow (huge […]Read more about "Brioșe cu dovleac și buttercream"
Posted inExperimente, VeganePosted on16/10/2012 Conopidă cu afine și nuci caju Dacă încă mai aveți dubii despre cât de bune pot fi chestiile simple, gătite cu 2-3 ingrediente, vă recomand să încercați conopida asta. Prep time […]Read more about "Conopidă cu afine și nuci caju"
Posted inVegetarienePosted on12/10/2012 Un fel de falafel Cantitatea de ulei, apă oțet, suc de roșii am ajustat-o până am fost mulțumită de textură, datele puse aici sunt destul de generale. Inul înlocuiește ouăle […]Read more about "Un fel de falafel"
Posted inDiverse, Experimente, VeganePosted on10/10/2012 Piure de năut, ruccola și busuioc Din seria experimentelor raw, că n-au cum să fie rele, azi chestia asta: un hibrid între piure și pesto. Prep time ingrediente 5 minute. […]Read more about "Piure de năut, ruccola și busuioc"