Posted inDin bucatarie, Ingrediente și condimente, ResursePosted on13/09/2015 Muscovado, de la A la Z Se pare că nu există numai zahăr tos și zahăr brun pe lumea asta. Dacă mă punea cineva până acum câteva zile să enumăr tipurile […]Read more about "Muscovado, de la A la Z"
Posted inResursePosted on10/09/2015 Jurnalul navigatorului mîncau #25 (3-9 septembrie 2015) Nu se poate să nu-ți fi spus niciodată cineva cînd a venit în vizită că la tine e ca la porci. Sau altcineva că mănînci […]Read more about "Jurnalul navigatorului mîncau #25 (3-9 septembrie 2015)"
Posted inDin bucatarie, ResursePosted on07/09/2015 Roșii. 10 idei de Meatless Monday Nu-mi dau seama cum a trecut așa repede vara, dar știu ce am făcut în aproape fiecare zi din astea trei luni prea călduroase. Am […]Read more about "Roșii. 10 idei de Meatless Monday"
Posted inResursePosted on06/09/2015 Jurnalul navigatorului mîncau #24 (27 august-3 septembrie 2015) Salutări, Iaca m-am reîntors din vacanță, dar, după cum bine se știe, niciodată nu e de ajuns timp de citit, de vizitat locuri vechi și […]Read more about "Jurnalul navigatorului mîncau #24 (27 august-3 septembrie 2015)"
Posted inDin călătorii, Resurse, Unde sa manânci înPosted on01/09/2015 Unde să mănânci între Iași și Roman: Castelul Sturdza, Miclăușeni În Iași suntem o masă de nemulțumiți pentru că nu prea avem locuri în care să ne deconectăm de oraș, undeva suficient de aproape cât […]Read more about "Unde să mănânci între Iași și Roman: Castelul Sturdza, Miclăușeni"
Posted inDin bucatarie, ResursePosted on19/07/2015 Dovlecei. 10 idei de Meatless Monday. Inspirată de Adela și de prețurile din piață (chiar și 60 de bani kilogramul), am făcut stocuri de dovlecei. Are dreptate chief taster, legumele astea […]Read more about "Dovlecei. 10 idei de Meatless Monday."