Burger din resturi
E greu de făcut o listă a ingredientelor pentru că burgerii ăștia includ ce-a rămas prin frigider de la masa de ieri. Eu i-am făcut cu niște resturi de la o doradă și de la niște dovlecei la cuptor, plus rucola (semi)proaspătă care s-a ofilit cât a stat afară din frigider, și sos salsa să alunece ușor.
Prep time ingrediente
5 minute.
Cooking time
1 minute.
Nr. porţii
2 persoane.
Ingrediente
orice resturi de ingrediente rămase de la alte mâncăruri
Metodă
Pâinicile le-am tăiat în două și am băgat jumătățile 30 de secunde la sandviș maker.
Pentru salsa am folosit vreo 6 căței de usturoi, jumătate de ceapă galbenă, o ceapă verde, un ardei iute, o roșie decojită, și 2 linguri de roșii din conservă (cu tot cu suc). Plus sare și piper negru. Am tocat mărunt tot, am amestecat ingredientele într-un bol și asta a fost. Pentru alcătuit burgerii, am pus între cele două jumătați de pâine, rânduri-rânduri de salsa, rucola, pește, dovlecei, și iar salsa. Pe vreo doi am stors și puțin suc de la o lămâie, iar pe alții am pus extra salsa ca să nu rămână numa de-o firmitură. Au mers unși. Să vă fie de bine!